Een lezing op Zondag 22 Mei

"EEN BETER BEELD VAN UZELF"
Lyle R. Young, CSB, Ottawa, Ontario, Canada

Een lezing in het Nederlands gepland voor
Zondag 22 Mei 14:00 - 15:00 uur Zaal open 13:30.
Drukkerij, Hotel ML Klokhuisplein 9, Haarlem 2011HK

Een hoger, helderder beeld van onszelf als de gelijkenis van God, oneindige liefde kan hoop en genezing brengen.
Deze openbare lezing zal uitleggen hoe een duidelijker beeld van onszelf en onze ware geestelijke aard ons helpt om genezing te vinden.
Het zal ons ook in staat stellen de uitdagingen waarmee we allemaal in ons dagelijks leven worden geconfronteerd meester te worden. Iedereen is welkom.


De heer Lyle Young is lid van de Christian Science Board of Lectureship (Raad van Sprekers) die lezingen en workshops geeft in 34 landen. Lyle Young maakte kennis met Christian Science toen hij een universitair student was. Wetende dat de wereld genezing nodig had, wilde hij deel uitmaken van de oplossingen voor de problemen van de wereld, en het gevoel dat Christian Science de spirituele hulpmiddelen bood om effectief te bidden en antwoorden te vinden, nam Lyle elke week één krantenartikel om over dat probleem te bidden beschreven in dit artikel. Heel snel wist hij dat dit maar één keer per week doen niet genoeg was! Hij begon de eerste twee en vervolgens drie nachten per week te reserveren om te bidden voor anderen en de wereld. En uiteindelijk verliet hij de universiteit om zich fulltime te wijden aan het helpen van anderen door middel van gebed als een Christian Scienc practitioner.
Naast zijn openbare genezingswerk is Lyle ook een geautoriseerde Christian Science leraar, om anderen te helpen dit genezingssysteem ook betrouwbaar te beoefenen. Hij heeft de Kerk van Christus, Wetenschapper, (De Moeder Kerk) in vele rollen gediend, met inbegrip van wetgevende en medialiaison als Commissie voor Publicatie in Canada; Eerste lezer van de Moederkerk, het uitvoeren van meerdere wekelijkse kerkdiensten in het Engels en Spaans; lid van de Christian Science Board of Lectureship die lezingen en workshops geeft in 34 landen; lid van de Raad van Bestuur van Christian Science, de raad van bestuur van de kerk; Griffier van de Moederkerk; en frequente bijdrage aan de tijdschriften gepubliceerd door de Christian Science Publishing Society.